У посети породици Вујетић из Мислoђина код Обреновца

У Мислoђину, недалеко од Обреновца посетили смо шесточлану породицу Вујетић. Породицу чине Милоје и Јасна и деца Тамара (23), Катарина (21), Анђелина (16), Валентина (6).

Отац Милоје ради у полицији у Управи за обезбеђивање амбасада и агенција, док је мајка пре неколико година, након породиљског, добила отказ јер јој нису продужили уговор. Како би помогле својој породици јер је живот од једне плате за многочлане породице веома тежак, две најстарије ћерке, када су у прилици, обављају послове хигијенског одржавања зграда.


Живимо у монтажној кући која је озидана у доњем делу. Имамо около десет ари земље и волели бисмо да обезбедимо један пластеник за јагоде пошто бисмо нашли начин да их пласирамо на тржиште. У слободно време, муж се бави и молерајем – говори нам мајка Јасна о труду породице да на сваки начин обезбеде додатан извор прихода како би попунили кућни буџет.

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све своје донаторе да се прикључе акцији помоћи за породицу Вујетић како бисмо им обезбедили пластеник.