У посети Стевићима из Земун Поља

Шесточлана породица Стевић, као и друге породице са ратом захваћених територија, доживела је многе трауме и лична искушења која се речима не могу описати. До 2016. године ова породица живела је у избегличком кампу у Крњачи.

Срећа им се тада коначно осмехнула јер су добили стан на коришћене у Земун Пољу. Ипак, ситуација се није поправила, пре свега што у породици само отац Зоран ради, али и због болести ћерке Катарине (11), која болује од епилепсије.

Поред Катарине, отац Зоран и мајка Наташа подижу још тројицу дечака – Андреја (8), Марка (6) и Александра (4), тако да је атмосфера у породици увек пуна позитивне енергије.

Породица ће ускоро прећи из овог стана у један други, који је такође добила на коришћење, али њихови проблеми остају. Највећи проблем је дуг од 140.000 динара Инфостану. Од своје имовине имају само телевизор и фрижидер, па је овој породици најпотребнија помоћ у виду набавке комплетне беле технике, намештаја, ормара, кревета на спрат, кауча, стола, столица и радног стола. За децу би од велики помоћи била набавка рачунара или лаптопа.

Упућујемо позив свим донаторима и људима добре воље да својим донацијама помогну да ова вредна и добра породица добије потребну помоћ и да мала деца уз прелазак у нови стан добију и нормалне услове за живот.