У Тесла Бар-у одржан пети јубиларни Пикадо из блока

У суботу, 10. септембра, швајцарски огранак Хуманитарне организације Срби за Србе организовао је хуманитрани турнир у пикаду. Локација, сада већ свима добро позната, Тесла Бар у Шпрајтенбаху. Уједно, то је био и мали јубилеј, пети по реду Пикадо из блока који је организован код домаћина из Тесла бара.

У сјајној атмосфери и добром расположењу, као и увјек до сада што је било, уживали смо у фер плеј надметању и прије свега џентлменским потезима наших пријављених такмичара, гдје је након пар сати борбе измећу 16 пријављених, распоред на постољу побједника следећи:

  1. Александра Поповић
  2. Мирко Мацот
  3. Синиша Илић

Уз подршку пријатеља наше организације, такмичара и донатора, овај дан смо крунусали са сјајних 1‘030.- франака скупљених донација, које ће бити искориштене за пројекте помоћи угроженим вишечланим породицама широм Балкана.

Велику захвалност дугујемо особљу Тесла Бар-а као и такмичарској екипи „Tesla Bar Dart Team“ , самом власнику, Горану Милутиновићу, који су такође донирали средства тога дана, као и свим такмичарима, гостима и пријатељима.

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ, НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА.