У току је изградња куће Вулићима

Изградња новог породичног дома седмочланој породици Вулић из Остружнице је у току. Домаћин Небојша Вулић, уз велику помоћ Хуманитарне организације Срби за Србе, пријатеља и комшија, полако приводи крају грубе радове око изградње куће. Такође овај пројекат је део пројекта “Тројка из блока”, који има за циљ прикупљање средстава за изградњу купатила социјално угроженим српским породицама. У прилогу погледајте фото репортажу тренутних радова на кући породице Вулић. Овом приликом вас позивамо да подржите рад наше организације, како би великом броју српске деце омогућили безбрижније детињство, обезбеђивањем основних животних услова за раст и развој. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:deljenja

Изградња новог породичног дома седмочланој породици Вулић из Остружнице је у току. Домаћин Небојша Вулић, уз велику помоћ Хуманитарне организације Срби за Србе, пријатеља и комшија, полако приводи крају грубе радове око изградње куће. Такође овај пројекат је део пројекта “Тројка из блока”, који има за циљ прикупљање средстава за изградњу купатила социјално угроженим српским породицама. У прилогу погледајте фото репортажу тренутних радова на кући породице Вулић.

            Овом приликом вас позивамо да подржите рад наше организације, како би великом броју српске деце омогућили безбрижније детињство, обезбеђивањем основних животних услова за раст и развој.

Рачуни и потврде финансиране помоћи