У здравом телу здрав и дух, а где је здрав дух ту је и Теретана из блока!

Вођени управо здравим духом и племенитом идејом у сарадњи и на иницијативу пријатеља из теретане База у суботу, 24. децембра одржали смо хуманитарни турнир у вежби пропадања под називом Теретана из блока. Уз музику нашег прослављеног Дејана Најдановића Најде који је био задужен за одличну атмосферу, у просторијама теретане База окупио се велики број људи који су макар и својим присуством желели да подрже испуњење циља који смо зацртали тог дана.

Правила такмичарског дела дружења су била проста и јасна. Ко уради највише вежби пропадања побеђује! Учешће је узело 16 такмичара.

У узбудљивом и динамичном надметању судије су тог дана бројале од 1 до 55 колико су избројале Стефану Траиловићу. Стефан је убедљивом победом заслужено био окићен златном медаљом. Том приликом му је уручен и пехар победника првог турнира Теретана из блока у Нишу. Иза њега је био Немања Којић. Судије су Немањи бројале до 40, али је нажалост тог дана то било довољно за сребрно одличје. Треће место и бронзано одличје заузео је Лука Илић који је урадио 37 понављања вежбе пропадање.

Када говоримо о горе споменутом зацртаном циљу морамо да поменемо и то да је на турниру прикупљено 34.310 динара и када узмемо у обзир прелепо дружење, више него пријатну атмосферу не преостаје нам ништа друго него да констатујемо да је зацртан циљ испуњен!

Велика захвалност Пекари Ивко и Кока-Коли Србија који су били задужени за окрепљење и освежење такмичара као и свих присутних. Такође захвалност иде и Милици Живковић на фотографијама које ће заувек остати као подсетник лепог дружења. Хвала и домаћинима турнира као и свима који су присуствовали и који су учествовали.

Деца су наша будућност!