Уручена помоћ породицама у Крајини

Преостали део велике Васкршње помоћи српским породицама у Крајини успешно је испоручен у претходном месецу уз срдачну и неизмерну помоћ свештенства СПЦ. Планирана помоћ наше организације стигла је до свих породица у Далмацији, тачније до породица: Баша, Тишма, Бојанић, Радуловић, Модринић, Вујасиновић и Калат. Укупна вредности целе акције износила је 14.000 евра. У прилогу погледајте помоћ коју смо обезбедили за Србе у Крајини. Шесточланој породици Баша даривали смо краву Породица Тишма која се бави пољопривредом, богатија је за трактор који ће им у великој мери олакшати све послове на њиви и око ње. Породици Бојанић обезбедили смо козе Радуловићима је обезбеђен грађевински материјал за завршетак изградње куће Вредна донација за породицу Модринић у виду краве Вујсиновићима је обезбеђен грађевински материјал за шталу Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Преостали део велике Васкршње помоћи српским породицама у Крајини успешно је испоручен у претходном месецу уз срдачну и неизмерну помоћ свештенства СПЦ. Планирана помоћ наше организације стигла је до свих породица у Далмацији, тачније до породица: Баша, Тишма, Бојанић, Радуловић, Модринић, Вујасиновић и Калат. Укупна вредности целе акције износила је 14.000 евра. У прилогу погледајте помоћ коју смо обезбедили за Србе у Крајини.

 Шесточланој породици Баша даривали смо краву

 Породица Тишма која се бави пољопривредом, богатија је за трактор који ће им у великој мери олакшати све послове на њиви и око ње.

 Породици Бојанић обезбедили смо козе

 Радуловићима је обезбеђен грађевински материјал за завршетак изградње куће

 Вредна донација за породицу Модринић у виду краве

 Вујсиновићима је обезбеђен грађевински материјал за шталу

Рачуни и потврде финансиране помоћи