Ускоро купатило и Димитријевићима

Последњег дана у априлу, Хуманитарна орагнизација Срби за Србе, посетила је дванаесточлану породицу Димитријевић, која живи на територији општина Нова Варош, у Рашкој области. Породица Димитријевић никада није имала воду, као ни купатило у својој кући, па им је комплетан материјал за изградњу и опремање купатила обезбеђен у току прошле године од стране наше организације, у склопу великог пројекта “Тројка из блока 2013“. Овом приликом уручена им је помоћ у износу од 33.000 динара (Српска Братска Помоћ из Канаде), која ће им омогућити да убрзају предстојеће грађевинске радове. Најстријег сина Предрага покупили смо са посла, тачније са пилане где ради већ две године и убрзо стигли до њихове куће. Пошто је Димитријевићима материјал за изградњу и опремање купатила обезбеђен раније, обећали су нам да ће у наредном периоду сунчаног времена максимално убрзати са грађевинским радовима. У једној од претходних посета, обезбеђен је и део материјала за санацију урушене штале. Тако да у току лета Димитријевиће очекују грађевински радови око изградње купатила и уређења штале. Као најстрији и најодговорнији син Пеђа поред пилане, би косио и комшијама ливаде за додатни новац, а да би му тај посао био исплатив, потребан му је дизел мотор за косачицу који се креће око 250 евра. Позивамо све пријатеље и донаторе наше организације да подрже рад наше организације и убудуће, како би смо обезбедили још већу и конкретнију помоћ за угрожене вишедетне српске породице широм Балкана. Подели:deljenja

Последњег дана у априлу, Хуманитарна орагнизација Срби за Србе, посетила је дванаесточлану породицу Димитријевић, која живи на територији општина Нова Варош, у Рашкој области. Породица Димитријевић никада није имала воду, као ни купатило у својој кући, па им је комплетан материјал за изградњу и опремање купатила обезбеђен у току прошле године од стране наше организације, у склопу великог пројекта “Тројка из блока 2013“. Овом приликом уручена им је помоћ у износу од 33.000 динара (Српска Братска Помоћ из Канаде), која ће им омогућити да убрзају предстојеће грађевинске радове.

 Најстријег сина Предрага покупили смо са посла, тачније са пилане где ради већ две године и убрзо стигли до њихове куће. Пошто је Димитријевићима материјал за изградњу и опремање купатила обезбеђен раније, обећали су нам да ће у наредном периоду сунчаног времена максимално убрзати са грађевинским радовима.

  У једној од претходних посета, обезбеђен је и део материјала за санацију урушене штале. Тако да у току лета Димитријевиће очекују грађевински радови око изградње купатила и уређења штале. Као најстрији и најодговорнији син Пеђа поред пилане, би косио и комшијама ливаде за додатни новац, а да би му тај посао био исплатив, потребан му је дизел мотор за косачицу који се креће око 250 евра.    Позивамо све пријатеље и донаторе наше организације да подрже рад наше организације и убудуће, како би смо обезбедили још већу и конкретнију помоћ за угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.