Успешан „Пикадо из блока” у Батајници

У недељу, 21. априла од 18 часова одржан је први Пикадо из блока турнир на подручју Општине Батајница. У „ПАБ-у Дивљи Вепар окупили су се све сами мајстори и љубитељи пикада из Батајнице и околних општина. Захваљујући свим такмичарима, пријатељима организације и запосленима у ПАБ-у Дивљи Вепар укупно је прикупљено 31.744 динара.

Ово је био први догађај наше организације у Батајници, а по свему судећи не и последњи. На турниру су договорена још два хуманитарна догађаја. Ова вест само показује колико је велико интересовање за оваквим догађајима, па се надамо да ће Батајница и у наставку оправдати очекивања, и да ће сваки наредни догађај макар бити успешан као овај, а после свега виђеног, можемо да будемо оптимисти да ће бити и боље!

Што се тиче самог турнира у пикаду, пријавило се укупно 44 такмичара, а тридесетак људи је подржало турнир учешћем и речима подршке за најхрабрије. Стрелице су летеле четири сата без милости а најпрецизнији су и овога пута била браћа из Угриноваца, који су се вратили на наше турнире после краће паузе. Најпрецизнији такмичар у дугој и неизвесној борби био је Стефан Влачић из Бановаца, другопласирани овога пута је био Младен Пејаковић из Угриноваца (вишеструки освајач медаља са наших турнира), док је трећепласирани био Мирослав Тешандић шармантни такмичар такође из Угриноваца.

Са овим турниром у Батајници приводимо крају полусезону, која је била резервисана за „зимске спортове” и полако се припремамо за почетак другог дела сезоне, када ће нам у фокусу бити нашироко познати турнири у брзом шутирању тројки – „Тројка из блока”!

Захваљујемо се још једном свим такмичарима и пријатељима организације који су се ове недеље дружили са нама. До следећег виђења, поздрављаћемо се са најрадоснијим пикадо поздравом – „Догодине стрелице лете поново у Батаји!”