Успешан пикадо турнир у Чикагу

Након организовања првог хуманитарног СЗС турнира у пикаду прошле године, представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага одлучили су да традиција мора да се настави. У петак 3. марта одржан је 2. хуманитарни СЗС турнир у пикаду у просторијама цркве Св. Никола у чикашком насељу Брукфилд. Укупно 32 такмичара је узело учешће, међу којима су били и прошлогодишњи победници, иако је било и више спремних за надметање.

 Трофеји, распоред такмичења и стрелице за турнир

Поред самих учесника, велики број наших пријатеља и познаника је присуствовало догађају током којег су пружали спортску подршку такмичарима.

Такође, велики број деце је уживало у игри гледајући са стране. На крају читавог догађаја успели смо да прикупимо $910 у донацијама за помоћ социјално угроженим српским породицама широм Балкана.

 Најмлађи су се успешно занимали шаховском игром

Победник турнира био је наш волонтер Владан Крстић, друго место заузео је Марко Нешковић који је редован учесник турнира “Тројка из блока“ у Чикагу, док је треће место заузела Анђелка Вујовић из Лионса.

 Победник 2. хуманитарног СЗС турнир у пикаду – Владан Крстић

Дружење је настављено до касно у ноћ до када су сведени утисци о овом и направљени планови за наредни турнир следеће године.

Надамо се да ћемо видети све пријатеље и на наредном турниру 2018. године када планирамо да имамо 64 такмичара!

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈАСРБИ ЗА СРБЕ