Успешан пројекат помоћи Антићима

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ привела је крају још један велики пројекат. Пројекат помоћи породици Антић из села Дреновац код Врања имао је за циљ да се из старе, небезбедне и неприступачне куће измести породица Антић у оближње Големо Село где им је обезбеђена кућа са имањем и пропратним сеоским објкетима. Вредност куће са имањем износила је 15.000 евра. Члановима породице Антић родитељима Новици и Душанци заједно са децом Миљаном (16), Александром (15), Стефаном (9) и Димитријем (7) обезбеђени су и мотокултиватор са прикључцима, моторна тестера, шпорет на дрва, замрзивач сандучар, џакови брашна, као и концентрата за кокошке од донација прикупљених током Васкршњег концерта (2.835 франака) који је организовало Удружење српских студената Швајцарске. Пре нешто више од годину и по дана, породица Антић, живела је у планинском селу Дреновац близу Врању, у једним од  најнехуманијим услова са којима се сусретала Хуманитарна организација Срби за Србе. Кућа од блата, која је сваког тренутка претила да се уруши, једна функционална соба, без стола, столица, са два стара кревета, на којима је спавало шесторо Антића и то на смену.     Након сазнања за услове у којима живи ова породица, хуманитарна организација „Срби за Србе“ покренула је велики пројекат како би се породици Антић купило ново домаћинство како би обезбедили овој сиромашној породици светлију будућност.     Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је уз помоћ донатора широм света који су се укључили у овај пројекат: куповину домаћинства у суседном селу два кревета на расклапање два јоргана основне животне намирнице две козе пет кокошака носиља замрзивач шпорет на дрва моторну тестеру четири џака брашна четири џака концентрата за кокошке носиље као и мотокултиватор са прикључцима     Куповином мотокултиватора са прикључцима, као и моторне тестере планирано је да се породици обезбеде почетна средства за привређивање и  осамостаљење, како би на тај начин породица могла […]

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ привела је крају још један велики пројекат. Пројекат помоћи породици Антић из села Дреновац код Врања имао је за циљ да се из старе, небезбедне и неприступачне куће измести породица Антић у оближње Големо Село где им је обезбеђена кућа са имањем и пропратним сеоским објкетима. Вредност куће са имањем износила је 15.000 евра. Члановима породице Антић родитељима Новици и Душанци заједно са децом Миљаном (16), Александром (15), Стефаном (9) и Димитријем (7) обезбеђени су и мотокултиватор са прикључцима, моторна тестера, шпорет на дрва, замрзивач сандучар, џакови брашна, као и концентрата за кокошке од донација прикупљених током Васкршњег концерта (2.835 франака) који је организовало Удружење српских студената Швајцарске.

Пре нешто више од годину и по дана, породица Антић, живела је у планинском селу Дреновац близу Врању, у једним од  најнехуманијим услова са којима се сусретала Хуманитарна организација Срби за Србе. Кућа од блата, која је сваког тренутка претила да се уруши, једна функционална соба, без стола, столица, са два стара кревета, на којима је спавало шесторо Антића и то на смену.    

Након сазнања за услове у којима живи ова породица, хуманитарна организација „Срби за Србе“ покренула је велики пројекат како би се породици Антић купило ново домаћинство како би обезбедили овој сиромашној породици светлију будућност.     

Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је уз помоћ донатора широм света који су се укључили у овај пројекат:

 • куповину домаћинства у суседном селу
 • два кревета на расклапање
 • два јоргана
 • основне животне намирнице
 • две козе
 • пет кокошака носиља
 • замрзивач
 • шпорет на дрва
 • моторну тестеру
 • четири џака брашна
 • четири џака концентрата за кокошке носиље
 • као и мотокултиватор са прикључцима

    

Куповином мотокултиватора са прикључцима, као и моторне тестере планирано је да се породици обезбеде почетна средства за привређивање и  осамостаљење, како би на тај начин породица могла да живи од свог рада.   Донације у виду брашна, концентрата и моторне тестере   

Породица Антић заједно са Хуманитарном организацијом СРБИ ЗА СРБЕ се захваљује свим донаторима који су учествовали у овом великом пројекту!   

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације Срби за Србе и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна.

Рачуни и потврде финансиране помоћи