27. фебруара 2016.

Успешна хуманитарна журка у Н. Саду

Успешна хуманитарна журка у Н. Саду
У организацији УССД „Слободан Бајић" и Хуманитарне организације Срби за Србе 24. фебруара одржана је прва хуманитарна журка у читаоници дома „Слободан Бајић“ као део новосадског турнира „Тројка из блока". Ово је уједно и најава турнира који ће се одржати 28.05.2016. на платоу СПЕНСА. На журци је било око 350 студената новосадског универзитета и том приликом је скупљено 81.000 динара и комплетан приход иде за пројекат „Тројка из блока" који је намењен изградњи купатила за вишедетне социјално угрожене породице.  

На журци је поред забаве уприличено и кратко представљање организације, иако смо врло пријатно изненађени колико људи прати наш рад преко сајта и друштвених мрежа.

Захваљујемо се много нашем пријатељу ди џеј Горчину који се потрудио да ова журка успе и све то волонтерски без накнаде урадио. Такође захваљујемо се и управи дома „Слободан Бајић“ која је препознала како наш хуманитарни рад тако и хуманитарни рад својих станара.

Ако ово нешто говори и ако се по јутру дан познаје ово ће бити једна од најуспешнији година како за Хуманитарну организацију Срби за Србе тако и за сам пројекат „Тројка из блока"!

Повезане вести

Коментари