Успешна Tројка из блока у Ужицу

У четвртак, 30. априла 2015. успешно је одржана прва ,,Тројка из блока” у Ужицу. На турнир се пријавило 100 шутера, а око 500 људи је дошло у један сат у Велики парк да покаже породици Милићевић из села Дрежник да нису сами. Уз помоћ поносних спонзора и донатора и учесника, као и из донаторске кутије на хуманитарној журци након турнира у клубу Риболовац скупљено је укупно 122.770 динара. Ужичани су показали да имају велико срце!

 Јованка Лучић

Окупљене су на самом почетку турнира поздравили Младен Матијашевић, директор спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” и Јованка Лучић, испред Хуманитарне организације Срби за Србе.

 Младен Матијашевић

Након поздравних говора ученица Ужичке гимназије Аница Цветковић отпевала је химну Србије ,,Боже правде”, а турнир су званично шутирањем отворили најстарија деца Милићевића, Марко (14 година) и Марина (12 година). Најлепши поклон свим окупљенима и породици Милићевић, били су дружење и добра атмосфера у лепом дану на теренима у Великом парку, а комплетну галерију слика можете видети на званичној фејсбук страници ,,Тројке из блока”.

 Марко Милићевић

 Марина Милићевић

За добро расположење на турниру побринули су се познати београдски репери Цобран и Млата из групе Сик Тач, Газда Паја, Војке, Палке и DJ Бураз из екипе Звезде Грајма, као и Јован и Богдан из екипе ФТП. Музику је током турнира пуштао DJ Сале Л из ТХЦ ла фамилије, који је и званични DJ ,,Тројке из блока”. Било је музике за свачији укус, и окупљени су остали до самог краја турнира, уживајући у доброј музици и спортском духу. Кошаркашки клуб Плеј оф је довео своје питомце да колективно учествују на турниру, а Техничка школа ,,Радоје Љубичић” дошла је са наставником и са много ученика да шутирају тројке и подрже своје суграђане. Од најмлађих, до најстаријих, сви су уживали на теренима крај Ђетиње.Телевизијска екипа најпопуларније ужичке телевизије ТВ 5, као и екипа емисије ,,Ово је Србија” са Радио телевизије Србије биле су и својим присуством увеличале манифестацију, и омогућиле широком аудиторијуму да осети позитивну енергију турнира. Ужички радио Луна је такође послао екипу репортера, и, као и ТВ 5, данима пре ,,Тројке из блока” позивали су људе добре воље да се придруже акцији Хуманитарне организације Срби за Србе.

 Јован (ФТП), Млата и Цобран (Сик Тач)

 Богдан (ФТП)

Велику захвалност за квалитет турнира и донације дугујемо спонзорима и техничким спонзорима. Индустријски синдикат Првог партизана је уплатио 20.000 динара, синдикат ЈП Електродистрибуција Ужице – 15.000 динара, Металац-Електро Д.О.О. – 10.000 динара и Ауто Центар ЕРЕ – 7.000 динара. Кафић ,,Макамара” и Душко Г. су донирали по 3.000 динара, а клуб ,,Скала” 4.000 динара. КК Слобода је као технички спонзор дала 5.000 динара за сокове које су пили учесници на турниру, а бурегџиница ,,Блу Мун” је снабдевала извођаче и организаторе комплет лепињама. Момци из ,,НЕКСТ” фестивала су обезбедили чипсеве и пластичне чаше за учеснике турнира, као и велики број волонтера. Црвени Крст Ужице и Туристичка организација Ужице су обезбедили озвучење, а Удружење грађана ,,Риболовац” сунцобране на самом терену, и, поред санитарија за породицу Милићевић у вредности од 35.000 динара, обезбедили су и простор за хуманитарну журку у свом клубу у центру града, где су у донаторској кутији људи добре воље скупили 9.300 динара.

 Газда Паја, Војке, Палке и DJ Бураз – Звезде Грајма

 Сале Л (ТХЦ ла фамилија)

Посебну захвалност дугујемо Јавном предузећу ,,Велики парк” који су нам уступили терене и техничку подршку на турниру, као и награде за најбоље шутере – карте за Градски базен. Аеро клуб Ужице је обезбедио још једну награду – летење у авионима њиховог клуба на Пониквама крај Ужица. Подршку турниру пружили су и Град Ужице и Градски културни центар. Свим овим донацијама у наредним данима придружиће се уплате кладионице Моцарт – 7.000 динара, бурегџинице ,,Блу Мун” – 7.000 динара и апотеке Арсић – 10.000 динара.

 Лука Савић (3. место), Филип Смиљанић (1. место) и Никола Мирковић (2. место)

Најбољи шутери на турниру на којем је скупљено 27.470 динара били су Филип Смиљанић (прво место), Никола Мирковић (друго место) и Лука Савић (треће место). Честитке победницима и свим учесницима! Велико хвала свим спонзорима и донаторима!

Будите и Ви део пројекта ,,Тројка из блока”!

 Пошаљи СМС на 7763 за пројекат “Деца су наша будућност”!

ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈАСРБИ ЗА СРБЕ