Успешна журка на Калемегдану

У недељу 18. августа, Организација српских студената у иностранству – ОССИ уз подршку Хуманитарне организације Срби за Србе, организовала је хуманитарну журку за помоћ социјално угроженој шесточланој породици Антић из села Дреновац, у близини Врања. Укупан приход са журке је 50.270 динара. Овом приликом се захваљујемо свим људима који су учествовали у прикупљању помоћи за породицу Антић, као и клубу Тераса који је дао свој допринос у прикупљеној помоћи. Са задовољством истичемо да је акција подстакла и Мир медиа групу да уплати још 50.000 динара! Окупљеним гостима су се обратили организатори, испред Организације српских студената у иностранству – ОССИ, Милица Цветковић, испред Хуманитарне организације Срби за Србе, Михајло Макањић, а гостима се обратио и познати репер Бошко Ћирковић – Шкабо. Повод обраћања био је кратак опис повода и циља ове хуманитарне журке. Подели:0share

У недељу 18. августа, Организација српских студената у иностранству – ОССИ уз подршку Хуманитарне организације Срби за Србе, организовала је хуманитарну журку за помоћ социјално угроженој шесточланој породици Антић из села Дреновац, у близини Врања. Укупан приход са журке је 50.270 динара. Овом приликом се захваљујемо свим људима који су учествовали у прикупљању помоћи за породицу Антић, као и клубу Тераса који је дао свој допринос у прикупљеној помоћи. Са задовољством истичемо да је акција подстакла и Мир медиа групу да уплати још 50.000 динара!

 Окупљеним гостима су се обратили организатори, испред Организације српских студената у иностранству – ОССИ, Милица Цветковић, испред Хуманитарне организације Срби за Србе, Михајло Макањић, а гостима се обратио и познати репер Бошко Ћирковић – Шкабо. Повод обраћања био је кратак опис повода и циља ове хуманитарне журке.