Успешно одржан четврти турнир у баскету 3 на 3 у Бачкој Паланци

На теренима блока Партизан у Бачкој Паланци, успешно је одржан четврти турнир Баскет из Блока, 21. јула. Овом приликом уз помоћ учесника пријатеља организације и спонзора, као и од продатог пића на дан турнира прикупљено је 92.000 дианра.

Четврти по реду турнир у Баскету 3 на 3 окупио је 18 екипа на теренима блока Партизан, до полуфинала су стигле најквалитетније екипе, тако да је сама завршница турнира била неизвезсна и занимљива.

У изузетно пријатној и позитивној атмосфери, на четвртом турниру Баскет из блока у Бачкој Паланци, по куп правилима на испадање, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидно кошаркашко знање, па је турнир тек после нешто више од четири сата завршен.

Редослед победника је био следећи:

1. ЋЕЛАВЦИ
2. СВЕЈЕДНО
3. МОМЧИЛО ЂУЈИЋ – ДОГОДИНЕ У КНИНУ!

Захваљујемо се свим хуманим људима, који су показали велику свест за своје сународнике, и који су својим учешћем подржали овај догађај. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Бачкој Паланци бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица!

Подржите наше активности у Бачкој Паланци, а догодине на петом по реду турниру планирамо неке новости и изненађења.

НЕМА ПРЕДАЈЕ, НЕМА ПОДЕЛЕ!