Успешно одржан други Пикадо из блока у Бијељини

Дана, 8. јануара од 19 часова у Бијељинском пабу Шамрок, успјешно је одржан други по реду хуманитарни турнир у пикаду. На овом турниру, уз помоћ учесника, пријатеља организације и донатора, за помоћ вишечланим породицама прикупљено је 620,40 КМ.

Волонтери хуманитарне организације Срби за Србе из Бијељине, успјели су и другу годину за редом да на други дан Божића организују турнир у пикаду, који ће надамо се постати традиционалан на овај датум. Грађани Бијељине су се опет показали добро на овом испиту хуманости и на турниру смо имали 65 такмичара, који су у вишечасовном надметању показали завидно искуство у бацању стрелица.

У изузетно пријатној и позитивној атмосфери, на другом турниру Пикадо из блока у Бијељини, играла се игра „301“, класичним системом елиминације. До финала су стигла два најбоља такмичара и тако свим присутним гледаоцима, пружили партију достојну финала. Ни меч за треће мјесто није био ништа мање занимљив.

Редослијед побједника био је следећи:

  1. Иван Петровић
  2. Немања Кнежевић
  3. Данијел Марковић

Још једном користимо прилику да се захвалимо свим такмичарима, драгим гостима као и грађанима Бијељине, који се одазивају нашем хуманитарном позиву и узимају учешће у истом. Такође велика захвалност власницима и особљу Шамрок паба. Бијељина наставља даље борбу за боље сутра уз двије јасне поруке НЕМА ПРЕДАЈЕ и ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!