Успешно одржан Пес из блока у Добоју

Дана, 17.10.20120 . године са почетком у 16 часова у  Интернет кафеу Game zone  у Добоју, успјешно је одржан турнир ПЕС из блока. Уз помоћ пријатеља, волонтера и организације, а за помоћ вишечланим породицама хумане Добојлије  сакупиле су 503 КМ.

У пријатној атмосфери  Интернет кафеа  Game zone, нешто више од четрдесет такмичара учестовало је у самом догађају. У игри ПЕС 2020, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну спретност у овој виртуелној игрици, па је турнир тек послије нешто више од четири сата завршен.

Комбинација спорта и хуманости дала је најбоље резултате, па је атмосфера на самом турниру била веома пријатна и опуштена! Велика жеља свих присутних да се окупе око племенитог циља уродила је плодом, тако да ће се овај дан дуго памтити !

Редослијед побједника је следећи :

  1. Андреј Ерцег
  2. Немања Дарадан
  3. Предраг Николић

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације.

Хуманитарна организација Срби за Србе покренула је од 1. јануара 2018. године свој хуманитарни број 17763 у Републици Српској и Федерацији Босне и Херцеговине. Позивом из фиксне или мобилне мреже на хуманитарни број 17763 донатори прилажу 2 конвертабилне марке за помоћ социјално угроженим и вишечланим породицама на простору Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине, осим тога финансијска средства можете уплатити путем рачуна отвореног у НЛБ банци број  56201281300241-58!