Успешно одржан први пикадо турнир у Власеници

Дана 23. јула од 19 часова у башти винотеке мотела М, успешно је одржан први турнир Пикадо из блока у Власеници. Овом приликом је прикупљено 345,70 КМ за помоћ вишечланим српским породицама на подручју Балкана.

Власеничани су још једном показали хуманост и испратили један у низу догађаја наше организације. Око стотињак људи присуствовало је турниру и свирци која је организована упоредо са пикадом, a 36 такмичара је поред хуманости показало и завидно знање у пикаду.

Захваљујемо се свим такмичарима, као и онима који су подржали акцију а нису учестовали на самом турниру, што су поред сакупљених донација за најугроженије, дали подршку и допринос у ширењу свести о томе да широм Балкана постоји више десетина хиљада српских породица које живе у јако тешким условима за живот. Такође се захваљујемо и управи мотела М који несебично већ четврту годину подржавају пројекат Тројке из блока.

Турнир је почео у 19 часова и трајао пуних 5 сати. 36 такмичара подељени у 18 парова играли су игру „501ˮ, класичним системом елиминације дошло смо до финала које је трајало преко 30 минута.Редослед победника је био следећи:

  1. Екипа Којоти: Бојан Лулић и Слободан Милошеви
  2. Екипа Тигрови: Филип Вуксић и Никодин Максимовић
  3. Екипа Крушевик: Никола Кљештан и Петар Илић

На крају, захваљујемо се свим хуманим Власеничанима, који су показали велику свест за своје сународнике, и који су својим учешћем подржали овај догађај. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Власеници бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица!