Успешно одржан први Тренинг из блока у Новом Саду

Дана, 30. јуна од 18 часова, на „Ђачком игралишту“, успешно је одржан први Тренинг из блока у Новом Саду. Овом приликом уз помоћ учесника за помоћ вишедетним породицама, сакупљено је 4.200 динара!

Млади волонтери хуманитарне организације Срби за Србе заједно са тренерима Марином Станић, Вером Ловре и Давидом Кнежевић одржали, за први пут, врло успешан тренинг из блока. На тренингу је било 10 вежбача, а надамо се да ће у будућности, овај број бити и много већи!

Захваљујемо се свим такмичарима, као и онима који су подржали акцију а нису учестовали на самом турниру. Захваљујемо се техничкким спонзорима: Владимиру Дајанцу, који је обезбедио озвучење за сам догађај и Илији Пантићу, који је фотографисао догађај.

Захваљујемо се и новосадским порталима, који су поделили догађај на друштвеним мрежама и тако нам омогућили да допремо до што већег броја такмичара – ig_novisad, novosadska.prica, javolimnovisad, novosadskireporter.

У изузетно пријатној и позитивној атмосфери, на првом по реду Тренингу из блока у Новом Саду, вежбачи су имали прилике, уз сјајне тренере, да се опробају у тренингу који је захтевао само снагу сопственог тела.

На крају, захваљујемо се свим хуманим Новосађанима, који су показали велику свест за своје сународнике, и који су својим учешћем подржали овај догађај. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Новом Саду бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица!