Успешно завршен пројекат Тамбур

Још једна година нашег рада на овим просторима пролази и још је једна породица у Републици Српској захваљујући нашим донаторима збринута. Породица Витомира Тамбура је добила мотокултиватор са прикључцима! Нажалост, од почетка наше акције када смо добили понуду, до краја када смо скупили потребни новац производи су поскупили, али то Витомиру није представљао проблем и јако брзо се снашао и нашао најповољније рјешење да уз мотокултиватор ипак добије и плуг и фрезу и приколицу. С тим алаткама ће Витомир да обрађује своју земљу, а и да комшијама ради и заради дјеци онолико колико им је потребно.Витомир овим постаје наш члан и у случају да некој породици, коју помажемо на тој општини, буду требале његове услуге, он ће то радо урадити.Примопредаји је присуствовала Бранка Зубић, директорка Центра за социјални рад Источно Ново Сарајево и Радио телевизија Источно Сарајево. Позвали смо представника Скупштине Града Источно Сарајево која учествовала у акцији са 1500 КМ али, иако су планирали, нажалост нису успјели доћи.Захваљујемо се још једном свим донаторима и установама које су нам изашле у сусрет у овој акцији! Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Још једна година нашег рада на овим просторима пролази и још је једна породица у Републици Српској захваљујући нашим донаторима збринута. Породица Витомира Тамбура је добила мотокултиватор са прикључцима!

   Нажалост, од почетка наше акције када смо добили понуду, до краја када смо скупили потребни новац производи су поскупили, али то Витомиру није представљао проблем и јако брзо се снашао и нашао најповољније рјешење да уз мотокултиватор ипак добије и плуг и фрезу и приколицу. С тим алаткама ће Витомир да обрађује своју земљу, а и да комшијама ради и заради дјеци онолико колико им је потребно. Витомир овим постаје наш члан и у случају да некој породици, коју помажемо на тој општини, буду требале његове услуге, он ће то радо урадити. Примопредаји је присуствовала Бранка Зубић, директорка Центра за социјални рад Источно Ново Сарајево и Радио телевизија Источно Сарајево. Позвали смо представника Скупштине Града Источно Сарајево која учествовала у акцији са 1500 КМ али, иако су планирали, нажалост нису успјели доћи.  Захваљујемо се још једном свим донаторима и установама које су нам изашле у сусрет у овој акцији!

Рачуни и потврде финансиране помоћи