Успешно завршен први део радова на кући Лазаревићa, завршетак у току следеће године

У дому породице Лазаревић коначно долазе бољи дани. Радови који увелико трају показују нам да ће породица коначно добити нормалне услове за живот! 

Некад и сад

Хуманитарна организација Срби за Србе породици Лазаревић поставила је кров са димњацима, олуке и фасаду. Степениште које било споља је зазидано. Унутра је на већем делу зидова санирана влага. Вредност првог дела помоћи износи 2.914.910 динара.

Подсетимо, у дому породице Лазаревић из Кутлеша код Лесковца имали смо прилику да сведочимо о љубави која надилази све оно што смо до сада видели. Тешко болесну малу Лану (4) чува и брине се о њој брат Лука (8). Игор и Љиљана одгајају и Петру (17), Александру (14) и Сању (11). Са њима живи и бака Гордана. Њих осморо живело је у кући пуној влаге, недовршеног спрата, без функционалног купатила, веш машине и свега оног што је свакој породици потребно за нормалан живот.

У току следеће године планирано је фарбање фасаде, довршавање зидова на доњем спрату, постављање ламината на горњем спрату и кречење целе куће. Такође, направиће се стазе око куће.

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља са добротворним радом и у наредној години, па позивамо све донаторе да наставе да подржавају акције помоћи угроженим породицама широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи