Успјешно одржан још један Пикадо из блока у Бањалуци у Ред Фокс пабу

Први догађај ове године у Бањалуци одржан је у недјељу 26. јануара 2020. године. Екипа која се потрудила да успјешно организује задњи догађај у 2019. у кафе бару Но Лимит, имала је част да њихов пикадо из блока буде и први догађај у 2020. години само на другој локацији, у популарном пабу Ред Фокс.

Вриједни волонтери и пријатељи хуманитарне организације Срби за Србе показали су своју спремност и активност првим догађајем у 2020. години који је одржан посљедње недјеље јануара. Пикадом из блока у Ред Фоксу, такмичењем са два пикада, прикупљено је 905,85 КМ.

То није био само пикадо јер смо то вече могли и да се фотографишемо и да кући понесемо фотографије које чувају дивне успомене са почетка 2020. године. За све то смо захвални нашем фотографу Душку Павловићу који је на тај начин учествовао у акцији прикупљања средстава и сав приход од продатих фотографија намијенио за ову акцију.

У такмичењу у пикаду је учествовало 66 такмичара, а најуспјешнији такмичари који су освојили прва три мјеста били су:

1. Дамјан Зељковић – наш дугогодишњи члан и организатор неколико досадашњих пикадо турнира у Бањалуци
2. Милан Бурсаћ – наш сабрат из Челинца који је дошао
3. Бошко Чабрило – по приказаном најозбиљнији претендент за освајача турнира коме је недостајало само мало среће и нешто мирнија рука.

Још једном захваљујемо се свим учесницима и позивамо да наставе да нас прате, да би годину наставили као што смо је и почели ову годину – организацијом што више догађаја, како би на крају помоћ стигла до оних којима је најпотребнија!