Уз помоћ СЗС Пудари укровили кућу

Хуманитарна организација Срби за Србе, наставила је започети пројекат доградње куће петочланој породици Пудар из места Буна у околини Мостара. Помоћ се огледала у куповини неопходног грађевинског материјала у износу од 2.000 КМ. Након постављања крова, следећа фаза радова подразумева увођење воде и стурје у дограђени део куће. Породицу Пудар чине родитељи Јован и Александра са близанцима Александром и Леонардом (8 год.) и најмлађим сином Анђелом (2 год.). У наставку вести можете да погледате фотографије које су направљене током последњих грађевинских радова на породичној кући породице Пудар. Како би се породица Пудар што пре уселила у свој ново проширени дом,…

Хуманитарна организација Срби за Србе, наставила је започети пројекат доградње куће петочланој породици Пудар из места Буна у околини Мостара. Помоћ се огледала у куповини неопходног грађевинског материјала у износу од 2.000 КМ. Након постављања крова, следећа фаза радова подразумева увођење воде и стурје у дограђени део куће. Породицу Пудар чине родитељи Јован и Александра са близанцима Александром и Леонардом (8 год.) и најмлађим сином Анђелом (2 год.). У наставку вести можете да погледате фотографије које су направљене током последњих грађевинских радова на породичној кући породице Пудар.

Како би се породица Пудар што пре уселила у свој ново проширени дом, позивамо људе добре воље да својим донацијама подрже пројекат завршетка и оспособљења куће породице Пудар.

Рачуни и потврде финансиране помоћи