Васкршњи Пикадо из блока на Миљаковцу

Највећи хришћански празник Васкрс 8. априла на Миљковцу прослављен је на турниру Пикадо из блока! У Coffee House-у и званично је почела борба против сиромаштва у овом делу Београда! Пикадо из блока отворио је прву сезону пројекта који мења свет на боље. Уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 20.515 динара за боље сутра!

Миљаковчани су показали да ће Тројка из блока у код њих у крају године прикупити значајна средства. Мало речи, а пуно дела – то је идеја водиља Хуманитарне организације Срби за Србе, зато је и прва сезона Тројке из блока у на Миљаковцу почела одмах са хуманитарним турниром у пикаду. Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

 

Овај турнир је прошао сјајно, изнад свих очекивања и ако се по јутру дан познаје спрема се још једна рекордна година. Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта Тројка из блока и све три су засијале пуним сјајем на првом београдском турниру у пикаду.

Занимљива ствар десила се и у самом финалу турнира: награде је поделило чак 5 такмичара! Златну медаљу однео је наш саборац и пријатељ Пера, али је пехар освојио најмлађи такмичар. И друга два места поделили су братски наши гости, па је тако турнир завршен у најбољем расположењу!

Шампиони су апсолутно сви који су узели учешће у овом догађају. Спектакл на Миљаковцу је спреман.