Вече хуманитарних палачинки у Туну

Након паузе од скоро годину дана, хуманитарна палачинке журка поново је организована у Туну у организацији Срби за Србе Швајцарска и ресторана Stürredli. Присуство гостију из Цириха, Женеве, Сан Галена и Фрибурга посебно нас је обрадовало с обзиром на велику километражу и лоше временске услове по којима су дошли да би подржали нашу организацију и стали са нама раме уз раме у борби за срећне вишечлане породице и њихову децу. На овом добротворном скупу прикупљено је укупно 1.260 франака које ће бити утрошене у редовним активностима наше организације. Палачинке су се пекле од 16 до 23 сата и за то време направљено је више од 300 палачинки! Посебну захвалност дугујемо Мићи и Мири власницима ресторана као и свим гостима који нас редовно прате и подржавају!  Желимо да искористимо и ову прилику да упутимо позив свим нашим људима из Швајцарске да се убудуће у још већем броју окупе око пројеката помоћи угроженим породицама широм Балкана, и да уз дружење и пријатну атмосферу чинимо доба дела.     Подели:0share

Након паузе од скоро годину дана, хуманитарна палачинке журка поново је организована у Туну у организацији Срби за Србе Швајцарска и ресторана Stürredli. Присуство гостију из Цириха, Женеве, Сан Галена и Фрибурга посебно нас је обрадовало с обзиром на велику километражу и лоше временске услове по којима су дошли да би подржали нашу организацију и стали са нама раме уз раме у борби за срећне вишечлане породице и њихову децу. На овом добротворном скупу прикупљено је укупно 1.260 франака које ће бити утрошене у редовним активностима наше организације.

 Палачинке су се пекле од 16 до 23 сата и за то време направљено је више од 300 палачинки! Посебну захвалност дугујемо Мићи и Мири власницима ресторана као и свим гостима који нас редовно прате и подржавају!   Желимо да искористимо и ову прилику да упутимо позив свим нашим људима из Швајцарске да се убудуће у још већем броју окупе око пројеката помоћи угроженим породицама широм Балкана, и да уз дружење и пријатну атмосферу чинимо доба дела.