Велика помоћ за малу школу у Вршцу

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је велику донацију малој школи “Бранко Радунковић – Воља чини чуда“ из Вршца која пружа подршку у развоју, васпитању и образовању деце од 3 до 7 година. Такође, школа са својим стручним особљем пружа помоћ родитељима и деци ометеној у развоју који нису у могућности да приуште деци професионалну помоћ. Вредност наменске донације била је 249.075 дин. што је укључивало постављање целокупног система за грејање свих просторија у школи. Систем грејања прикључен је на вршачку гасну мрежу што ће омогућити пријатан боравак деце и родитеља током читаве године. Tакође, тренутно се обављају последње припреме унутрашњости просторија које ће почетком октобра примити нове групе деце.Једна од група деце која су похађала малу школу у Вршцу (септембaр 2013. год.)Зоран Вучетић (лево) директор мале школе “Бранко Радунковић – Воља чини чуда“ и јереј Недељко Васиљевић из Вршца који пружа велику логистичку и духовну помоћ свим волонтерима укљученим у рад ове школе.Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим донаторима као и надлежним државним институцијама ради набавке неопходних дидактичких средстава, опреме и материјала за рад са децом. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је велику донацију малој школи “Бранко Радунковић – Воља чини чуда“ из Вршца која пружа подршку у развоју, васпитању и образовању деце од 3 до 7 година. Такође, школа са својим стручним особљем пружа помоћ родитељима и деци ометеној у развоју који нису у могућности да приуште деци професионалну помоћ. Вредност наменске донације била је 249.075 дин. што је укључивало постављање целокупног система за грејање свих просторија у школи.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%281%29.jpgСистем грејања прикључен је на вршачку гасну мрежу што ће омогућити пријатан боравак деце и родитеља током читаве године. Tакође, тренутно се обављају последње припреме унутрашњости просторија које ће почетком октобра примити нове групе деце.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%284%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%282%29.jpgЈедна од група деце која су похађала малу школу у Вршцу (септембaр 2013. год.)https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%285%29.jpgЗоран Вучетић (лево) директор мале школе “Бранко Радунковић – Воља чини чуда“ и јереј Недељко Васиљевић из Вршца који пружа велику логистичку и духовну помоћ свим волонтерима укљученим у рад ове школе.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%286%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%283%29.jpgХуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим донаторима као и надлежним државним институцијама ради набавке неопходних дидактичких средстава, опреме и материјала за рад са децом.

Рачуни и потврде финансиране помоћи