06. августа 2013.

Велика журка у Чикагу за Антиће

Велика журка у Чикагу за Антиће
У јеку летње сезоне одлазака на одмор, чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага нису могли да чекају да одмори прођу, већ су одлучили да покрену нову велику акцију за помоћ породици Антић из Дреновца којима ће се купити нова кућа и околно домаћинство. Прошле суботе, 3. августа, организована је хуманитарна журка у Револвер бару у Чикагу, где су се окупили бројни донатори и пријатељи наше организације из Чикага који су уз пријатну атмосферу и дружење успели да прикупе $2,645 за пројекат куповине куће Антићима.

Захваљујући нашим пријатељима из ''Трезор групе'', атмосфера у клубу је била сјајна. Сви су били у могућности да уживају у доброј музици а пре свега сазнају нешто више о раду Хуманитарне организације Срби за Србе. Покушали смо да са свим гостима поразговарамо о нашим акцијама и приближимо им како и на који начин организација делује у Америци и Србији.

Многи гости су били погођени причама породица и њихове деце којима смо помогли и они су обећали да ће наставити са подршком нашој организациј. Поред чињенице да смо 2.645 корака ближи коначном циљу усељења породице Антић у нову кућу пре зиме, наша организација је такође добила много нових пријатеља и донатора који ће нам помоћи у даљем раду и развоју.

Хвала свима који су били у могућности да нам се придруже у бару ''Револвер''. Без ваше подршке, наша организација не би била у могућности да помогне преко 300 породица.

Заједно можемо да вратимио осмехе нашој српској деци широм Балкана!

Срби за Србе Чикаго

Повезане вести

Коментари