Најновије вести

Нови сјај породичне куће Тодосијевића, за здравији живот тројице дечака

Још једна мала победа, коју смо извојевали уз помоћ великог броја донатора, за лепши и здравији живот наших најмлађих. Успешно је реализован пројекат помоћи породици самохране мајке Анђелке Тодосијевић из села Велика Ломница, крај Крушевца.

Детаљније...

„Зар смо ми непријатељи наше државе?” – добио медаљу за ратне заслуге, а дјеца му одрастају у катастрофалним условима!

Шта бисте радили када би ваша дјеца живјела међу овако црним зидовима? Када би спавали у собама препуним влаге? Када би им здравље било угрожено? Сигурно бисте учинили све што је у вашој моћи да то промијените!

Детаљније...

Православље станује у дому вредних Јовановића

Млади, вредни, побожни и дом пун деце. Укратко би тако описали сусрет са породицом Јовановић из Липовице. Сређено мало двориште, скромни пластеник у ком је посађено десетак врста разноразног поврћа, неколико коза и кокошака и кућа под конац.

Детаљније...

Више болести него топлих оброка у дому породице Мићић!

Велики је крст самохраног родитеља, а још већи када се томе придода и болест. Како онда окарактерисати стање у породици Мићић са Новог Београда, где петоро малолетне деце живи са мајком Мајом, а низ болести од којих деца болују, као да нема краја.

Детаљније...

Прва Тројка из блока у Власотинцу

Први турнир Тројка из блока у Власотинцу, у сарадњи са Кошаркашком академијом Власина, одржан је 26. јула на теренима поред реке Власине и окупио је много добрих људи који су са поносом могли да кажу да су били део једне лепе хумане приче.

Детаљније...

У посети породици Здравковић из Алексинца

Породица Здравковић пре неколико месеци преселила се у село Трњане крај Алексинца. Ипак, нови почетак породице која броји седморо деце није онакав какав би се очекивао.

Детаљније...

У Васкршњој акцији на Косову и Метохији помогнутe 22 породицe!

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су и помогли угрожене породице на простору Косова и Метохије у оквиру традиционалне Васкршње акције. У хуманитарној акцији помоћ је обезбеђена за 22 породице а укупна вредност донације је 48.760 eвра!

Детаљније...

Joш један Баскет из блока успешно одржан у Старој Божурни! (видео)

Трећи турнир Баскет из блока успешно је одржан у Старој Божурни. Као и претходних година турнир је био меморијалног карактера у сећање на Душана Ивановића.

Детаљније...

Породица Гавриловић вратила би се на село, али им је потребна наша помоћ!

Kao организација која помаже вишечлане породице преко 16 година, трудили смо се да породицама обезбедимо помоћ која би им помогла да стану на ноге и живе нормално.

Детаљније...