Најновије вести

Срби за Србе – Банија није сама!

Због последица серије снажних земљотреса чији је епицентар био на Банији, Хуманитарна организација Срби за Србе покреће велику акцију помоћи погођеном народу у овим крајевима!

Детаљније...

Рекордна година у Црној Гори – помогнуто десет породица и четири народне кухиње

Неспорно је да ће 2020. година у Црној Гори остати упамћена као историјска. Саборност народа на епским литијама које су организоване у циљу одбране православних светиња показала је да је снага у заједништву. Представници Хуманитарне организације Срби за Србе од почетка били су уз народ и Цркву.

Детаљније...

У децембру 10.054 СМС порука на 7763

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ покренула је почетком марта 2015. године националну кампању за помоћ социјално угроженим породицама широм Србије у сарадњи са мобилним оператерима Телеком, Теленор, Вип и Глобалтел. Путем хуманитарног СМС броја 7763 у току децембра пристигло је укупно 10.054 порука, а од почетка акције укупно 255.186 порука.

Детаљније...

У децембру 4.270 позива на број 17763

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ у Републици Српској покренула је почетком јануара 2018. године националну кампању за помоћ социјално угроженим породицама широм Републике Српске и Федерације БиХ у сарадњи са мобилним оператерима Мтел, ХТ Еронет и БХ Телеком. Путем хуманитарног ПОЗИВА на број 17763 (са фиксне и мобилне телефоније) донирају се 2 конвертибилне марке. У току децембра пристигло је укупно 4.270 позива, а од почетка акције укупно 71.201 позив.

Детаљније...

КУЋА СТРАВЕ И УЖАСА: помозимо малој Ани (11) да добије нову кућу!

Бујановац је једна од најнеразвијенијих општина у нашој земљи. Чини се као да је време одавно стало и да је тежак живот „нагазиоˮ све људе који живе на овом подручју. Ипак, суморно-сива атмосфера коју смо видели у дому породице Јањић, изазива шок и неверицу!

Детаљније...

За крај године, радосне вести и из Малог Зворника! Јездимировићима купљена кућа! (видео)

Породицу Јездимировић, која живи изолована далеко од цивилизације, посетили смо средином 2020. године. Током те посете уживали смо у прелепим призорима нетакнуте природе, удисали свеж ваздух и дивили се бистрој изворској води. Ипак, ова бајна слика показује и своју сурову страну која се огледа у чињеници да нема пута, да је продавница удаљена километрима, да мора да се пешачи преко воде јер моста нема и да су услови у којима породица живи веома тешки.

Детаљније...

Унучад хероја Добривоја добила су нови дом! Саграђена кућа Денкићима! (видео)

Породицу Денкић из Сурчина, насеље Бољевци, коју чине родитељи Бојан и Сања, деца Анђела (17), Миодраг (9), Бојана (8) Марко (6) и Иван (4), упознали смо крајем прошле године, када смо чули за невероватну причу о њиховом најстаријем члану.

Детаљније...

Прелепа слика са Голије! За породицу Јелић долазе бољи дани.

Ивањички крај – један је од најлепших делова наше земље и надалеко познат као воћарски крај. Природа, испресецана непрегледним пољима на којима доминирају малине, купине и јагоде, приказује нам сву раскош и лепоту Србије. Ова слика, сада је потпунија након успешно завршене акције за породицу Јелић!

Детаљније...

Пес из блока код куће!

У петак 25. децембра у Београду окупили су се пријатељи да играју пес, али не обичан, него Пес из блока и прикупљали су средства за наше најмлађе, овај пут прикупљено је 10.000 динара за сестре Јовановић.

Детаљније...