Видовдански пикадо турнири у Приједору, Теслићу и Шамцу

Као што смо већ навикли, хуманитарни догађаји у Републици Српској се само ређају, па су поред осталих градова учешће у Видовданској акцији узели Приједор, Теслић и Шамац, а у сва три места одржан је Пикадо из блока 27. јуна.

Пикадо из блока у Приједору, одржан је у Кафе бару Тројка, где је учешће узело 16 играча, а најбољи се окитили медаљама. Прво место Миолош Климента, друго место Ђурађ Вртунић, док је треће место освојио Драган Кондић. Велика хумана фамилија са Урија успешно је прикупила 1.055 КМ.

Како организатори турнира преносе, саставни део сваког турнира у насељу Урија је и кувње чорбе, а овај господин када направи чорбу тражи се тањир више.

Пикадо из блока у Теслићу одржан је у кафе бару XЛ, где се окупило 7 играча и својим добровољним прилозима прикупили 100 КМ. Победници турнира били су:

  1. Данијел Тривунчевић
  2. Миро Богданић
  3. Матеј Рашић

Пикадо из блока у Шамцу, одржан у клубу Мисија, где је 15 такмичарало узело учешће, а прикупљено је 160 КМ.

Захваљујемо се још једном, свим домаћинима, пријатељима и учесницима ових пикадо турнира, позивамо да нас и даље пратите, јер нас до краја године очекује још доста догађаја у склопу нашех спортско хуманитарног пројекта Тројка из блока!