Вишебој из блока Паб република

Екипа Хуманитарне организације Срби за Србе на Вождовцу у не мирује са активностима! У недељу 22. априла у Пабу Република на Коњарнику одржано је такмичење Вишебој из блока! Више од 30 такмичара надметало се у пикаду, таблићу, играма меморије и бирпонгу. Прикупљено је 25.240 динара донације за боље сутра за социјално угрожене породице са четворо и више деце!

Друга сезона пројекта Тројка из блока на Вождовцу, а седма сезона од 2012. – почела је боље него икад! Нижу се догађаји широм света, а већ их је заказано преко 100! Дошло је много драгих гостију који су се заинтересовали за нашу хуманитарну мисију. На основу сваког новог успеха, гради се још јача екипа људи. Сваки нови човек вреднији је од злата!

Највеселије место на Коњарнику био је Паб Република када се скупила екипа Тројка из блока из свих крајева. У сјајној атмосфери, све нас је забављао и бенд који је такође свирао у хуманитарне сврхе! Велико хвала свима, посебно љубазном осбољу и власницима Паба Република. Мало по мало, освајамо све већи број локала широм света!

Играли смо четири игре па смо имали и четири шампиона. Они су били најспретнији и најупорнији и заслужили су сјајна одличја. Похвале и титулу победника заслужили су апсолутно сви који су узели учешће у овој дивној хуманитарној вечери.

ШАМПИОНИ:

  • Паја
  • Стојке
  • Мифа
  • Маре

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све људе добре воље да се укључе у спортско хуманитарни пројекат Тројка из блока и да донирају у складу са својим могућностима. Свака донација значи пуно, јер приближава боље сутра за много породица. До сада је, за 13 година, прикупљено више од 2,5 милиона евра и помогнуто више од 2.000 породица. Борба против сиромаштва се тек захуктава! Помози и ти!