Врата и прозори за Дуњиће из Н. Пазара

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је током лета петочалну породицу Дуњић из Новог Пазара. Помоћ је за Дуњиће стигла у новим прозорима и вратима у вредности од 73.001 динара. Помоћ је највише значила због завршетка куће у којој ће живети. Самохрана мајка Слађана са своје четири кћерке Дајаном (7), Милицом (6), Душицом (4) и Јеленом (3) живи тежак живот који је обележила трагедија у којој су изгубили мужа и оца, главу породице, претходне године, у саобраћајној несрећи.

Од тада су се сусрели са много проблема, али су захваљујући најближим рођацима, комшијама и пријатељима успели да се одрже и наставе живот. Мајка Слађана се окренула вери и пронашла је утеху и велику подршку у манастиру Ђурђеви Ступови.

Живот мора да иде даље, а деца су наша будућност, конкретна помоћ у прозорима и вратима у овом случају има и једну вишу симболику – пружамо деци лепши поглед на свет, и отварамо им врата ка бољој и лепшој будућности. Окружене љубављу девојчице расту са мајком, а сада знају да има и добрих људи из целог света који су ту за њих да им помогну када им је најтеже.

Бол који је ова породица осетила може донекле да ублажи само време, да олакша вера, а живот и будућност да улепша Хуманитарна организација Срби за Србе за својим поносним донаторима из целог света.

 Душица, Јелена, Дајана и Милица Дуњић

Четири дивне девојчице сада имају прозор у свет, а тамо ће их чекати добри људи, који ће, као и сад, да ураде за њих праву ствар.

 Велику подршку самохрана мајка Слађана добија од фамилије и пријатеља

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

Рачуни и потврде финансиране помоћи