Вратио се Тројка из блока караван у Швајцарску

Након дуге паузе изазване корона вирусом, хуманитарни турнир Тројка из блока одржан је 19. јуна у Цириху (Валиселен) у организацији швајцарског огранка ХО Срби за Србе, гдје смо успјели да скупимо 5.008 франака донација, које ће бити усмјерене за помоћ социјално угроженим породицама широм Балкана. Разлог више за игру и дружење јесте то да ове године прослављамо лијеп јубилеј, 10 година од одржавања првог Тројка из блока турнира.

Поред такмичења у брзом шутирању тројки, посластица за све учеснике турнира тог дана био је и баскет турнир у коме је узело учешћа осам екипа.

Након вишечасовне витешке борбе и фер такмичења постоље најбољих у шутирању подељен је следећим распоредом:

  1. Зоран Савић
  2. Сергеј Трбојевић
  3. Саша Лепи Станојевић

На баскет теренима је такође било веома занимљиво и уз прегршт сјајних потеза, постоље су заузеле следеће екипе:

  1. Лозана
  2. Стара Школа
  3. Ванген 3х3 (Wangen 3×3)

Велику подршку и помоћ смо имали и од наших спонзора, Elektrolife, Implenia, Intera Bodenbeläge, MaxiM Hauswartung и породице Лазаревић. Такође захвалност дугујемо и брачном пару Савић, Зорану и Тањи који су тог дана правили палачинке, а комплетан приход донирали за наш турнир. Огроман дио у одржавању овог успјешног турнира заузели су наши волонтери, као и чланови Удружења Српских Студената (УСС / USS), којима се посебно захваљујемо и са којима планирамо у наредном периоду пар хуманитарних акција.

Још једном хвала свим гостима, учесницима и посјетиоцима који су помогли да се одржи још једна успјешна Тројка из блока у Цириху.

До следећих сусрета, НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!