„ЗА СРЕЋУ ЈЕ ПОТРЕБНО МАЛО” – Помозимо породици Митровић из Бањалуке!

У насељу Дракулић, у Бањој Луци, живи шесточлана породица Митровић без основних услова за живот. Мајка Данијела је незапослена, док отац Перо обавља, као физички радник, тешке грађевинске послове.

Уз помоћ очевих прихода и дјечијег додатка од 250 КМ, родитељи се труде да дјеци, Кристијану (15), Кристини (11), Данилу (8) и најмлађој Марији (2), омогуће услове за срећно и нормално дјетињство са свим потребним условима за живот.

У изнајмљеној кући у којој бораве, поред неопходних ствари које недостају, дјечије игре и смијеха има на претек. Скромни родитељи Данијела и Перо истичу да им је, поред животних проблема и недостатака са којима се свакодневно сусрећу, највише потребан намјештај. Издвојили су неколико неопходних ствари које би им омогућиле лакши и лагоднији живот, а и сложили су се да им је, такође, потребна помоћ у виду шпорета, пећи на дрва за предстојеће хладне дане, ормара, трпезаријског стола и столица.

Вриједни и скромни родитељи кажу да су добили земљиште у Крупи на Врбасу и да тамо ускоро планирају да отпочну изградњу куће за себе и своје малишане. Ипак, тренутно им је најбитније да обезбједе боље сутра дјеци, коју стављају на прво мјесто, неопходним покућством.

Помозимо породици Митровић из Бањалуке да њихова кућа, која је већ испуњена љубављу, добије неопходне ствари и дајмо им један више разлог за срећу, јер за срећу је потребно мало.

Новац можете донирати путем донаторске платформе или позивом на хуманитарни број: 17763.