Завршене акције помоћи у Банату

Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са пријатељима и сарадницима из једне од најпопуларнијих реп група у Србији ТХЦ Ла Фамилије успешно су привели крају пројекат “Тројка из блока” у Јужном Банату.

На иницијативу ТХЦ Ла Фамилије, организована су два турнира у брзом шутирању тројки који су се одржали у Банатском Карловцу 12. јула и Купинику 19. јула.

Уз помоћ такмичара на оба турнира, спонзора и донатора прикупљено је 200.000 динара, док су укупни трошкови рада на обнови амбуланте у Купинику и обнови купатила за породицу Белић из Банатског Карловца износили 485.991 динара, укључујући трошкове набавке материјала и радника.

Добра воља добрих људи из Баната довела је до тога да можемо да објавимо овако лепе вести. Радови су завршени у року у најбољем могућем квалитету и сада имамо још један велики пројекат иза нас. Амбуланта у Купинику служиће генерацијама које долазе, а најмлађи Белићи имаће светлију будућност пред собом. Нова велика победа спортско-хуманитарног пројекта “Тројка из блока“.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима који су били са нама у овој и у свим другим акцијама у најбољој сезони турнира “Тројка из блока” до сада.

На крају септембра, сумирамо утиске и знамо једно- одржано је 25 турнира ТРОЈКА ИЗ БЛОКА на отвореном и скоро 3.500.000 динара прикупљено. Купиник и Банатски Карловац су светли драгуљи у сезони која је круна дугогодишњег рада.

Наши пријатељи из ТХЦ Ла Фамилије имају велики део и заслуге у овој сезони и сада охрабрени успехом у њиховом крају настављамо даље по Србији и Републици Српској да решавамо проблеме са којима се суочавају социјално угрожене вишедетне породице у пасивним и заборављеним крајевима у којима живи наш народ.

Будите и ви део “Тројка из блока

СРБИ ЗА СРБЕ

Рачуни и потврде финансиране помоћи