Златојевићима из Рашке обезбеђен ламинат за дограђени део куће

Златојевићи из Рашке још једна су породица коју је Х.О. Срби за Србе помогла у претходној години!

Подсетимо, глава породице Милован запослен је као варилац, док мајка Марина ради као шнајдерка. Милован има мањих здравствених проблема са тромбом и притиском у крви. Филип (16) и Наташа (14) као најстарији једини за сада иду у школу и добри су ђаци. Филип је веома талентован за цртање и иде у уметничку школу, и то на смеру за графички дизајн у Краљеву. Његова млађа сестра Наташа је такође талентована, тако да ће и она уписати уметничку школу, као и њен брат у Краљеву. Нажалост, Наташи је пре три године дијагностикована дечија реума. Златојевићи имају још два детета Теодору (5) и Михајла (3).

Златојевићи живе у кући заједно са Миловановим родитељима, али су почели да дограђују кућу са жељом да прошире стамбени простор.

Х.О. Срби за Србе, уз помоћ својих донатора, помогла је породици Златојевић са ламинатом за дограђени део куће. Вредност помоћи износи 52.260 динара.

Породица Златојевић била је једна од 213 породица које је наша организација помогла у 2019. години. Надамо се да ћемо ове године помоћи још већи број породица, а да бисмо у томе успели, позивамо све донаторе да нам се и ове године прикључе у нашој мисији да свако српско дете има нормалне услове за живот!

Рачуни и потврде финансиране помоћи