„Знала сам да само ви можете да нам помогнете!” Купљена кућа породици Аврамовић у Смедеревској Паланци! (видео)

Када смо у току прве посете питали мајку Виолету, како је дошла до наше организације, одговорила нам је да прати рад организације и да сматра да само ми можемо да помогнемо њеној породици!Туга замењена дечијим осмесима

Висока очекивања постављена испред наше организације – да овој многочланој породици обезбедимо нормалне услове за живот – коначно су се испунила, па је породица из страћаре без купатила и воде у којој су живели у месту Голобок усељена у кућу која се налази у Смедеревској Паланци!

Сурову прошлост заменила је достојанствена садашњост

Поред Виолете, ову породицу чине и отац Горан и деца: Александар (22), Славољуб (21), Алекса (17), Ирена (14), Теодора (13), Сара (11), Сања (10) и Филип (7). Најстарије ћерке, Биљана (27) и Оливера (25) удате су и не живе с њима.


Живели смо у кући која је прокишњавала, без прозора, у две собе пуне влаге, без купатила. Знала сам да само ви можете да нам помогнете! – рекла је усхићено мајка Виолета.

Некадашње рупе попуњене су добротом и љубављу наших донатора

Хуманитарна организација Срби за Србе породици је купила кућу, заменила столарију, купила електрични шпорет, два кревета са душецима, водоводни материјал, славине и бојлер. Укупна вредност помоћи износи 3.090.883 динара.

Део донација у износу од 2.000 евра обезбедила је група Срби у Кини, а ми се захваљујемо свим донаторима који су учествовали у још једној великој акцији наше организациje!

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи