Журка из блока на Дорћолу

У суботу 17. фебруара у добро познатом дорћолском пабу The Rolling Barrel Pub, одржана је Журка из блока. Тројка из блока, спортско-хуманитарни пројекат који мења свет на боље, започео је у Београду на истом месту пре недељу дана са турниром Пикадо из блока. Увек спремна да помогне, екипа из паба одмах је организовала још један догађај. Уз помоћ драгих гостију прикупљено је 12.200 динара за социјално угрожене породице!

Уз добру забаву и звуке гитаре Косте Перовића, са много насмејаних лица,  дивно је прошао још један хуманитарни догађај. Журка из блока је само један од начина да се окупимо и помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија. Велико је интересовање људи за наредне догађаје, па се већ смишљају нове акције. У најави су дружења и турнири у разним играма – велики поздрав и велико ХВАЛА за најхуманији паб у Београду!

Урош Марковић поздравља госте у име Хуманитарне организације Срби за Србе

Седма сезона пројекта Тројка из блока почела је још боље него претходна, која је оборила све рекорде. Боримо се за боље сутра на свим странама света! Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су одвојили време и новац и дошли да подрже још једну победу против сиромаштва! Мало по мало и учинићемо много! Највећи успех оваквих окупљања код наших пријатеља и поносних спонзора у The Rolling Barrel Pub-у јесте што увек неко нови чује за нашу хуманитарну мисију и након сваког догађаја наша прича је све јача!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

Пратите наш сајт и будите у току са догађајима које заказујемо широм света.

Сигурно ћете пронаћи неки који вам одговара, где можете да дођете и постанете део тима који се бори против сиромаштва!