Журка из блока на Вождовцу

У петак 23. марта код наших пријатеља у News Bar-y у насељу Браће Јековић одржана је Журка из блока. Прва најава нове сезоне борбе против сиромаштва на Вождовцу почела је веома успешно – уз помоћ много драгих гостију прикупљено је 22.010 динара! Нова сезона пројекта који мења свет на боље почела је уз добру забаву, дружење и остварен племенит циљ.

Велико ХВАЛА особљу и власнику News Bar-a, који од прошле године у свом локалу имају постављену нашу донаторску кутију. Гости који су имали прилику да се друже са нама на Журци из блока, могли су да сазнају основне информације о Хуманитарној организацији Срби за Србе и спортско-хуманитарном пројекту Тројка из блока. Сваки нови човек вреднији је од злата, тако да је и овај хуманитарни догађај, поред значајних средстава, и у том смислу – пун погодак. Од Бањалуке до Вождовца, у истом ритму удара – Журка из блока!

Љубазно особље максимално је изашло у сусрет и дало све од себе да Журка из блока прође у најбољем реду. Врхунски ди џеј, професионални фотограф, искусни шанкери – прави ужитак за љубитеље доброг провода.

Седма сезона пројекта Тројка из блока почела је још боље него претходна, која је оборила све рекорде. Боримо се за боље сутра на свим странама света! Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су одвојили време и новац и дошли да подрже још једну победу против сиромаштва! Мало по мало и учинићемо много!


ЖУРКА ИЗ БЛОКА НА ВОЖДОВЦУ!

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља да организује догађаје широм света у склопу највећег пројекта Тројка из блока. Пратите наш Календар догађаја и постаните део наше хуманитарне мисије!