Журка из блока први пут у Прњавору

У петак 13.04. смо се окупили код пријатеља у Кафе бару „Трокадеро“ у Прњавору да направимо сјајну журку! И успјели смо! Виориле су се тробојке на све стране, позивале на саборност у хуманости и слогу која спасава и усрећује много дјеце широм Балкана. Уз љубазно особље, хумане Прњаворчане и госте са свих страна скупили смо у донаторске кутије чак 1.018 КМ за мале осмијехе!

Журка из блока је у Прњавору најавила турнир Тројка из блока, који ће се у овом граду Републике Српске одржати први пут 1.6.2018. године. Судећи по одзиву са журке: биће то спортско – хуманитарни спектакт на Тргу српских бораца!

Велико ХВАЛА особљу и власнику Кафе бара „Трокадеро“, који су својим суграђанима добро познати и од раније по својој хуманости, коју су потврдили и овог пута. У локал је кутија за прилоге постављена још у јануару и и даље је тамо. Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су одвојили вријеме и новац и дошли да подрже још једну победу против сиромаштва! Мало по мало и учинићемо много!

Прњавор је показао да зна како да брине о својим угроженим комшијама, а 2018. много обећава! Невероватан успех прве Журке из блока прави је ветар у леђа за наше активисте. Поред сјајног финансијског успеха, екипа у Прњавору је појачана за много људи добре воље. То је и највећи успех оваквих окупљања – нови људи који постају део наше велике хуманитарне мисије! Целу ноћ распитивали су се људи о раду Хуманитарне организације Срби за Србе, дељени су извештаји, развијане нове идеје.

ПОЗДРАВ СА ЖУРКЕ ИЗ БЛОКА У ПРЊАВОРУ!