Журка из блока у Цириху

Elite Club је пробио лед у Швајцарској и подржао прву Журку из блока у петак 25. маја. Лепо дружење у сјајном амбијенту је довело до тога да се то вече прикупи 550 CHF. Изабрана екипа те вечери је са великим нестрпљењем очекивала и прву Тројка из блока у Цириху која се одржала у недељу 27. маја 2018. године.

Још једном велико хвала менаџерима клуба Данијели и Виктору који нам дају ветар у леђа за наставак нашег хуманитарног рада. Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су одвојили вријеме и новац и дошли да подрже још једну победу против сиромаштва! Мало по мало и учинићемо много!

Цирих је показао да зна како да брине о својим угроженим комшијама, а 2018. много обећава! Невероватан успех прве Журке из блока прави је подстрек за наше активисте. Поред сјајног финансијског успеха, екипа у Цириху је појачана за много људи добре воље. То је и највећи успех оваквих окупљања – нови људи који постају део наше велике хуманитарне мисије! Целу ноћ распитивали су се људи о раду Хуманитарне организације Срби за Србе, дељени су извештаји, развијане нове идеје.