Журка из блока успешно одржана у Нишу

Хуманитарна дешавања у Нишу, настављена су и у јулу месецу, када је у петак, 20. јула у нишком клубу „Кубо клуб“ организована прва журка из блока, која се организује у склопу спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока“. Уз помоћ више од 60 драгих донатора и пријатеља организације, скупљено је 12.440 динара. 

Хуманитарна организација Срби за Србе овом приликом се захваљује Кубо клубу на уступљеном простору, као и свим пријатељима и донаторима организације из Ниша, који су још једном препознали значај самог пројекта Тројка из блока и дали свој допринос, у борби против сиромашта вишедетних српских породица.

Љубазно особље Кубо клуба, ди-џеј Лео, и специјални гост изненађења, ди-џеј Буцек, побринули су се за добру и пријатну атмосферу, тако да су гости имали прилику да се уз, хуманост коју су показали самим доласком, добро и забаве и опусте пред надолазећи викенд.

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља да организује догађаје широм света у склопу највећег пројекта Тројка из блока. Овом приликом позивамо све пријатеље и донаторе да прате наш Календар догађаја, како би могли да наставе да дају свој допринос у борби против сиромаштва.