09. јануара 2022.

„Биће ово прави дом!” – породица Радоњић из Комана добила кућу.

Заједничком акцијом Добротворног фонда Митрополије црногорско-приморске Човјекољубље и Хуманитарне организацијe Срби за Србе, изграђена је кућа за породицу Радоњић у Команима крај Подгорице!
Још мало па ћемо да се уселимо. Годинама живимо ко постанари, мучимо се, много нам значи да смо добили свој дом – ријечи су Милице Радоњић, мајке троје дјеце.
У заједничкој акцији за изградњу породичног дома Радоњићима наша организација учествовала је са 9.000 евра.
Захваљујем се од срца на љубазности, пожртвованости. Оцу Бранку Вујачићу који је заједно са вама био стрпљив, није нимало било лако подићи кућу, поред силних искушења успјели смо. Треба још мало да се доради али биће ово прави дом! – рекла нам је на крају разговора Милица.
Подсjетимо, породица је живjeла у изузетно тешким условима, у старој и оронулој кући. Због страха за безбиједност Асје (2), Уроша (13) и Саре (15), Милица је била приморана да се исели са дјецом и да започну подстанарски живот у Подгорици. Ситуацију у којој се породица налази отежава и здравствено стање мајке Милице која болује од системског и дискоидног лупуса и оперисала је обје дојке. Захваљујемо се свим донаторима на помоћи и позивамо све племените људе да настеаве да подржавају наш рад!
Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари