Билијар из блока у Козарској Дубици

Козарска Дубица наставља борбу против сиромаштва! У петак 16. марта у Кафе бару Ас одржан је турнир Билијар из блока, учествовало је 34 такмичара, а прикупљено је 630,80 КМ! Још једна у низу акција вредних волонтера Хуманитарне организације Срби за Србе.

Град у којем је заживела и укоренила се идеја која мења свет на боље наставља да се несебично бори. У плану је још много дешавања подно Козаре, а широм града постављене су донаторске кутије. Општа друштвена мобилизација која спрема све за централни турнир у брзом шутирању тројки који је заказан за 23. јул!

Више од сто драгих гостију увеличали су вече у Кафе бару Ас. Играо се добар билијар, слушала се још боља музика, а на крају имали смо и три победника. Ипак, победници су сви који су одвојили време и дошли да постану део Тројке из блока. ХВАЛА свима од срца, посебно драгим домаћинима из Кафе бара Ас који су обезбедили простор, билијарске столове, жетоне за игру и донирали 50 КМ!

Најбољи играчи добили су вредне награде – пехар и златна медаља за прво место, а сребрна и бронзана медаља за друго и треће место. Оно што су сви гости добили не може се описати речима – осећај да сте стварно помогли онима којима је помоћ заиста потребна! Као и у прошлим акцијама ове година, а и у наредним у сезони, Дубица је скупљала средства за велику акцију помоћи породици Лукић!

ШАМПИОНИ БИЛИЈАРА ИЗ БЛОКА У КОЗАРСКОЈ ДУБИЦИ:
  1. Борис Гњатић
  2. Далибор Трубарац
  3. Милан Кукавица

Наши људи дошли су из Костајнице и Бањалуке да подрже напоре Козарске Дубице. Тројкаши из овог града инспирисали су много екипа широм Републике Српске које су такође постали део наше мисије! Ово је и главна покретачка снага ових окупљања која постају место нових познанстава и рађања нових идеја!