Билијар из блока у Теслићу

Билијар из блока је још један у низу хуманитарних догађаја у Теслићу. Екипа Хуманитарне организације Срби за Србе из овог града неуморно се бори да сутра буде боље. Од прошле године и невероватног првог турнира Тројка из блока, не престају да изненађују цео хумани свет.

Велики број волонтера, спонзора и донатора део је наше хуманитарне мисије. Више од 20 играча учествовало је на Билијару из блока 9. јуна и тада је прикупљено 135 КМ. Још један мали корак ка великој победи. Теслић је прошле године оборио све рекорде, а ове године желе да оставе рекорде код куће. Мало по мало, све су ближе постављеним циљевима. Скупљамо помоћ за породице са 4 и више деце и свака акција је вишпе него добродошла! Најављујемо други турнир у брзом шутирању тројки који ће се одржати на теренима средњошколског центра у недељу 5. августа!

Још један квалитетан хуманитарни дан у Теслићу. Играо се добар билијар у још бољем расположењу, а на крају смо добили и три победника. Ипак, сви се могу назвати победници, када узму учешћа у нашој борби против сиромаштва!

ШАМПИОНИ:

  1. Раша
  2. Мрва
  3. Двица

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све људе добре воље да се укуључе у неки од наших пројеката. Организујемо такмичења широм света у разним спортовима. Све што вам је потребно је да вам је срце на правом месту и да желите да помогнете онима којима је помоћ заиста потребна. Од кошаркашке лопте до билијарске лоптице – од свега правимо бољу будућност наше деце! Посебно хвала нашим поносним техничким спонзорима и пријатељима из Спорт кафеа Кабинет. Идемо даље у нове победе! Нема предаје!