20. децембра 2021.

Бољи услови живота за малу Николину из Какарицке Горе!

Заједничка акција Хуманитарне организација Срби за Србе, добротворног фонда Митрополије црногорско-приморске „Човјекољубље” и „Љуби ближњег свог”, успјешно је завршена завршетком радова на изолацији куће и опремањем купатила породици Бјелић из Какарицке Горе код Подгорице. Још једном се показало да је у заједништву снага. Неизмјерна радост и захвалност на изведеним радовима сачекала нас је у ниховом дому. Чланови складне породице, која и поред тешких услова у којима живи, шири топлину и смиреност, указујући свима нама да се у малом човјек показује. Домаћин Милорад нас дочекује топлим ријечима:

Хвала вам од срца што сте помогли, сада имамо сређено купатило, нема више влаге.
Осмјех малене Николине (11) која има церебралну парализу угријао је срца свих учесника у акцији. Она и  Јелена (6), Марија (9), Кристина (14) и Анђела (16) сад имају сређено купатило, уређен горњи спрат на кући, саниран проблем влаге. Наша организација донирала је за сређивање купатила и олуке укупно 712 евра. Створени су услови за мирније и срећније дјетињство.

Овдје сада можемо да учимо, топло нам је – ријечи су дјевојчица.
Вјерујемо да се у новим оклоностима смијеши свјетлија будућност њима и оцу Милораду. Захваљујемо свим људима који су и ову акцију наше организације подржали.
Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари