Борба против короне: Медицинска опрема стигла у Дрвар

Хуманитарна организација Срби за Србе наставила је са великом акцијом Борба против короне. Овога пута, донација у виду заштитног медицинског материјала и опреме у вредности од око 10.000 КМ испоручена је Дому здравља у Дрвару. Пакети помоћи састојали су се од маски, рукавица, заштитних одела, средства за дезинфекцију и друге опреме која је била најпотребнија. Наша организација учествовала је са 295.526 динaра док је остатак донације у роби обезбедила фирма Top Source Solution.

Знајући за генерално тешку ситуацију у којој живи српски народ у Дрвару и осталим кантонима Федерације БиХ, нисмо могли да се оглушимо на молбу Дома здравља и потрудили смо се да помоћ обезбедимо у што краћем року – рекао је Игор Рашула, председних ХО Срби за Србе.
Наша организација у претходним годинама помагала је породице у Мостару, Чапљини, Босанском Грахову, Санском Мосту, Тузли, Сарајеву, Гламочу, Босанској Крупи и Босанском Петровцу. Помоћ за Дрвар још једна је потврда да Срби из ових крајева нису заборављени и да ћемо се трудити да хуманитарне активности у овим крајевима буду учесталије. Захваљујемо се Управи за сарадњу са дијаспором и Србима у региону и Републичкој управи цивилне заштите Републике Српске на логистичкој подршци.
Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари