Божићни турнир у пикаду у Земуну

У петак 22. децембра у једном од најхуманијих кафића у Земуну – у пикадо бару Семлин, организован је Божићни турнир у пикаду. Традиционални турнир који се одржава већ три године заредом, скупљао је средства за Божићну акцију Хуманитарне организације Срби за Србе као и за новогодишњу акцију Фондације Осмех на дар.

Захваљујући играчима, гостима и многима који нису стигли да дођу на турнир, али су донирали – прикупљено је 16.170 динара помоћи за социјално угрожене породице од Космета до Крајине! Исто толико средстава прикупљено је за пакетиће за најмлађе, а скупљали су се и слаткиши и играчке за угрожене малишане којима помаже Осмех на дар.

На овај начин, Земунци су поново доказали да брину о својим угроженим ближњима и показали су да је лако пронаћи време и помоћи онима којима је најпотребније.

Такмичило се 16 играча, а најбољи су били Тихомир, који је освојио прво место, Стефан, на другом и Толе на трећем месту!

На турниру су се окупили Таурунум бојси, чланови и пријатељи организације Срби за Србе, наше сестре из Осмеха на дар, пријатељи из Земуна и целог града.

Традиција у Семлину је настављена на радост многобројних малишана којима ћемо заједно улепшати празнике.

Хвала свима који су учествовали и који су још једном прешли са речи на дела и још једном показали да Земун зна да НЕМА ПРЕДАЈЕ!