Брикетара за Богићевиће за сигурнију будућност!

У месецу марту чланови организације Срби за Србе обишли су породицу Богићевић из Нове Црње, коју чине отац Миљан, мајка Биљана и петоро синова: Никола (20), Бошко (19), Перо (17), Славко (16) и Стојан (14). Две ћерке су се удале и засновале своје породице и Миљан и Биљана већ имају шесторо унучади. Богићевићи и њихове ћерке су прави пример како се бори да нас буде више у време када у Србији сваке године умре 30.000 више људи него што се роди беба!

Богићевићи су веома вредна породица – успели су да адаптирају малу и трошну кућу за живот и да направе помоћне објекте где држе стоку. Жеља им је и да купе и држе овце и да ти објекти буду што пунији. Обрађују и окућницу, па и на тај начин доприносе свом кућном буџету. Синови не чекају да им родитељи све обезбеде, већ помажу оцу у надничењу и прикупљању хране за стоку.

Од ХО Срби за Србе су тражили брикетару, како би обезбедили још један приход за своје домаћинство и тиме били још економски стабилнији. Захваљујући донацијама широм света купљена је брикетара у вредности од 187.000 динара и допремљена Богићевићима! Тако је помогнута још једна српска вишедетна породица, која жели да у потпуности стане на ноге и сама себи обезбеђује све што је потребно за нормалан живот.
Још један успех који је постигнут не треба да нас задовољи и ту не смемо да станемо, већ морамо још јаче да наставимо да радимо и да помогнемо још много вишедетних српских породица широм Балкана. Ништа од тога неће бити могуће без ваших донација, зато се укључите и помозите да, као Богићевиће, заједно усрећимо и друге породице!

 

Деца су наша будућност!
Рачуни и потврде финансиране помоћи