Чета Љубисављевић у новим собама сања велике снове!

„Maла војска“ о којој смо писали када смо били у посети код породице Љубисављевић у село Стропско код Врања, коначно је добила услове какве заслужује. Овога пута, најмлађи укућани дочекују нас у потпуно новим собама њиховог породичног дома!

Некад и сад

 

Све што је потребно Анастасија (18), Андријана (17), Тамара (16), Наталија (14), Дијана (13), Милан (9), Мартина (8) и Младен (7) добили су захваљујући донаторима Хуманитарне организације Срби за Србе. На спрату њихове куће направљене су четири собе, баџа на крову и купатило, а Љубисављевићима је обезбеђен намештај: шест кревета, две комоде и ормар. Укупна вредност помоћи износи 2.353.504 динара.

Некад и сад

Подсетимо, поред лоших услова живота, породица није успевала да заврши спрат куће у којима би осморо деце добило нормалне услове за живот. Данас, насмејани Љубисављевићи захвални су на свему што је урађено у веома кратком року. Простор за учење и нормалан психо-физички развој деце, донео је велику радост за све житеље малог села на југу Србије.

Некад и сад

Љубисављевићи имају још четворо најстарије деце која не живе више са њима. Две ћерке запослене су при Војсци Србије што је жеља већине девојчица да наставе традицију коју су сестре започеле. Садашњи услови у којима живе помоћи ће им да остваре своје снове!

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим људима доброг срца који су учествовали у реализацији ове акције. Позивамо све донаторе да нам се прикључе у новим акцијама помоћи широм Балкана!

Рачуни и потврде финансиране помоћи