Друга Шетња из блока у Лозници!

Хуманитарни викенд у Лозници, започет је у суботу рођенданом Дачиног салона, а настављен већ сутрадан 23. октобра Шетњом из блока! По речима и утисцима учесника један од омиљених наших догађаја! Ми ћемо се само сложити и констатовати да су шетње једне од најлепших и најконструктивнијих догађаја на којима долази до упознавања нових људи заинтересованих за рад организације и само волонтирање и помагање исте.

Овог пута Лозничани су одабрали оближњи засеок Будимлију и обронке чувене планине Гучево за руту шетње. Скуп је био у 11 часова испред хотела Будимлија где нас је домаћин, иначе наш стални донатор, дочекау уз кафу добродошлице, освежење и упознао о самој стази и локалним знаменитостима.

Овог пута број учесника био је двоструко већи. За саму шетњу пријавило се преко 100 учесника свих узраста! Дан је био савршен за шетаче као и за екипу која је у башти Хотела била задужена за ручак и окрепљење. На менију су били специјалитети локалног кувара и једног од организатора три догађаја у Лозници.

Пасуљ, гљиваш, роштиљ били су спремни након повратка учесника из шетње, након чега је настављено дружење уз неизоставно игру и песму. Тог дана је прикупљено и 60.500 динара.

Лозничани због огромног интересовања, планирају да организују следеће године чак 3 шетње од чега ће једна бити у зимском периоду. Дефинитивно овакве догађаје очекујте све више у наредном периоду јер представљају велики потенцијал. Захваљујемо се нашим домаћинима из Будимлија као и нашим волонтерима на сјајној организацији као и увек, али и свим учесницима!