Јубиларни 15. рођендан фризерског салона Код Даче!

У суботу 22. октобра у Лозници је одржана акција под називом Рођендан из блока! Наиме реч је о 15. рођендану култног фризерског салона Код Даче! За оне који не знају, прича Срби за Србе у Лозници, заживела је управо у фризерском салону 2014. године и од тада Лозница живи причу Тројке из блока и хуманитарне организације Срби за Србе.

Почели су са једним догађајем годишње и две постављене донаторске кутије од којих је једна, управо из салона код Даче, до дванест догађаја у току године и преко 100 постављених донаторских кутија! Сав приход од Рођендана из блока, домаћин Дачо је проследио у хуманитарне сврхе. Уз неизбежну песму, музику и добру атмосферу, шишање и дружење прикупљено је 27.000 динара!

Окупила се ту читава екипа волонтера и пријатеља која је дошла да увелича годишњицу постојања једног, сада већ планетарно феномена из СЗС приче! Уз Шишање из блока, које је одушевило све нас, одржано на истом месту ово је друга манифестација коју су Лозничани направили у Фризерском салону.

Дачо хвала ти на свему, али хвала и целој екипи из Лознице која је стуб Хуманитарне организације Срби за Србе у Србији! Нема предаје, деца су наша будућност!